Users Online
· Guests Online: 7

· Members Online: 3
LaraeDer, nukReuck, Justinblozy

· Total Members: 126,835
· Newest Member: ugadiko
FESTIVALUL INTERNATIONAL DE SAH EFORIE 2010
ActualitateIn perioada 17-27 iunie 2010 s-a desfasurat la Eforie Nord FESTIVALUL INTERNATIONAL DE SAH EFORIE 2010. Acest festival a cuprins doua turne: Tureul A, open principal, deschis tuturor iubitorilor de sah indiferent de varsta, sex, categorie etc. si Turneul B, cu turnee pentru copii si juniori pana la 14 ani. La turneul principal, de la C.S. Petrolul au participat juniorii DRAGOS CORLATESCU, ALIN FLORESCU si STEFAN MANOLE. Cel mai bun rezultat l-a obtinut Dragos care a reusit sa castige premiul pentru locul I la grupa ELO sub 2200, cu 6,5p. Un rezultat bun a obtinut si Stefan: locul 5 la grupa ELO sub 2000, cu 5,5p. Alin a realizat tot 5,5p, insa a avut un coeficient de departajare mai slab. Au mai particpat de la C.S.U. Ploiesti seniorii CLAUDIU DOBRE si subsemnatul. La turneul secundar, grupa de copii pana in 10 ani, au participat de la C.S. Petrolul ANDREI DRĂGULIN si ALEXANDRU CIOBANU. Andrei a inceput tare concursul conducand in clasament si se parea ca are asigurata o medalie, insa spre sfarsit a pierdut la un jucator mai modest, infrangere care l-a trecut pe locul 4 desi a termintat la egalitate de puncte cu locul 3. Si asa rezultatul lui este foarte bun, cel mai bun de pana acum. Important este faptul ca Andrei face progrese de la un concurs la altul si daca o tine tot asa poate sa ajunga sahist mare. Alexandru a obtinut un rezultat mai modest, sub posibilitatile lui, pierzand si el la jucatori mai slab cotati. Dar si Alexandru este pe un drum bun deoarece a inceput sa se pregateasca mai mult si a capatat o pofta mai mare de joc. Amandoi sunt copii talentati si cu perspective frumoase in sah.
REZULTATE - Turneul principal
REZULTATE - Copii 10 ani
OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR-GIMNAZIU
ActualitateIn perioada 14-16 Mai 2010 a avut loc la Deva OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR pentru elevii din clasele V-VIII(Gimnaziu). Din judetul Prahova s-a calificat pentru aceasta faza elevul Scolii Sf.Vineri ALEXANDRU CHIRU (cls. a VIII-A), sportiv de categoria I legitimat la C.S.Petrolul Ploiesti. El a ocupat un onorabil loc 5, insa la fel de bine putea ocupa si un loc pe podium, fiind la egalitate de puncte cu locul 3, dar avand un coeficient de departajare mai slab. Iata clasamentul final:
CUPA ROMANIEI LA SAH RAPID
In zilele de 8 si 9 Mai 2010 s-a desfasurat la Snagov (sala sporturilor din Ghermanesti) editia a cincea a Cupei Romaniei la sah rapid, pe echipe. Clubul Sportiv Universitar Ploiesti a participat cu doua echipe. Prima echipa a reusit sa obtina in premiera medalia de bronz, ceea ce constituie un succes remarcabil. Echipa a doua a C.S.U. s-a clasat mai modest, dar a suferit si din cauza unor indisponibilitati de ultim moment. Daniel Hristodorescu nu a mai reusit sa vina datorita imbolnavirii, iar Neculai Barbu a absentat motivat de la doua partide, fapt ce a contat foarte mult in stabilirea pozitiei in clasament. De la C.S.Petrolul, a participat pe cont propriu, o echipa formata numai din juniori (trei dintre cei patru fiind sub 10 ani). Pentru ei participarea a contat ca antrenament. Nici experienta acumulata nu e de neglijat.

CUPA ROMANIEI LA SAH RAPID - MASCULINOLIMPIADA SCOLARA-LICEE-FAZA NATIONALA
ActualitateIn perioada 6-9.05.2010 s-a desfasurat la Galati OLIMPIADA SCOLARA-LICEE-FAZA NATIONALA. Judetul PRAHOVA a fost reprezentat de juniorul de la C.S. Petrolul Ploiesti DRAGOS CORLATESCU, care a ocupat locul 2. S-au jucat 7 runde in sistem elvetian. Dragos a castigat 5 partide, a facut o remiza si a pierdut o singura partida la campion. Trebuie spus ca intre Dragos Corlatescu si Dragomirescu Robin este o rivalitate de 10 ani in Campionatul National de sah. La ultima finala de la Voineasa, Dragos l-a invins pe Robin. Concursul a fost foarte puternic deoarece majoritatea participantilor au fost jucatori clasificati (mai putin cei cu coeficientul Rtg 400). Iata clasamentul final:
BALCANIADA DE SAH - JUNIORI 16 ANI - CALIMANESTI
ActualitateIn perioada 3-6.05.2010 s-a desfasurat la Calimanesti BALCANIADA DE SAH PENTRU JUNIORI PANA IN 16 ANI. Romania a prezentat doua echipe, in echipa a doua fiind selectionata si sportiva de la C.S. Petrolul Ploiesti Valentina Tentu. In afara clasamentului pe echipe s-a mai facut si un clasament individual pe grupe de varsta. Valentina a obtinut medalia de bronz la Fete 10 ani. Un rezultat foarte bun si primul ei succes pe plan international. Iata clasamentul pe echipe si rezultatele individuale pe mese din echipa a doua a Romaniei in care a jucat Valentina:

CAMPIONATUL NATIONAL DE VETERANI 2010
ActualitateIn perioada 26-29.04.2010 a avut loc la Cugir Finala Campionatului National de Veterani 2010. Ploiestiul a fost reprezentat de autorul acestor randuri Pepene Gheorghe (C.S.U. Ploiesti) si de Sandulescu Gheorghe (Conpet Ploiesti). Anul acesta eu am avut o evolutie mai modesta, ocupand locul 4, e drept, la egalitate cu locul 3. In premiera, anul acesta s-a organizat si un campionat de dezlegari pentru veterani, aici reusind sa obtin medalia de bronz. Iata clasamentul final:

FINALA CN JUNIORI 2010 - VOINEASA
ActualitateREZULTATE SAH PRACTIC, RAPID SI BLITZ
In perioada 7-17.04.2010 s-au desfasurat la Voineasa Campionatele Nationale de sah pentru juniori. Juniorii de la C.S.Petrolul au otinut 8 medalii prin Tentu Valentina, F10 ani (doua de argint si una de bronz), Corlatescu Dragos B18 ani (doua de bronz si una de argint), Manole Stefan, B14 ani (una de bronz) si Nistor Gabriela F8 ani (una de bronz). Rezultatele complete ale sportivilor petrolisti pot fi urmarite in tabelul de mai jos:

Aprecieri: Rezultatele obtinute anul acesta de sahistii petrolisti sunt foarte bune. Marea surpriza placuta a produs-o Valentina Tentu care a reusit sa obtina locul 2 la sahul practic, desi inainte de concurs eram multumiti si cu locul 6, tinand cont ca anul acesta Valentina a urcat la F10 ani. Valentina a sfidat orice calcule ale hartiei si a reusit sa obtina argint nu doar la sahul practic, ci si la "rapid". In plus, a mai punctat cu o medalie de bronz si la "blitz" dupa o lupta palpitanta pana in ultima runda. Valentina a fost foarte aproape de o medalie si la "dezlegari", insa o greseala copilareasca (de scriere gresita a mutarii, solutia gandita fiind corecta) a facut ca ea sa se claseze mai jos decat arata ca poate. Trebuie spus ca titlul de vicecampioana la sahul practic ii da dreptul Valentinei sa participe la Mondiale, Europene sau la Campionaul Uniunii Europene. Problema este gasirea sponsorilor, altfel stam cuminti acasa.
Al doilea jucator de la Petrolul care a obtinut tot 3 medalii este mult mai experimentatul Dragos Corlatescu. Dupa o evolutie mai modesta de vreo doi ani, el revine in forta si demonstreaza astfel ca ramane in continuare un jucator de top, indiferent ca joaca la grupa lui de varsta sau la cea superioara. Bravo Dragos! Asa te vreau.
Al treilea ca performanta, dintre jucatorii petrolisti, este Stefan Manole care a obtinut medalia de bronz la "rapid" si locul 6 la sahul practic, ceea ce inseamna lot national. Din pacate insa, anul acesta pretentiile noastre erau mult mai mari si anume recucerirea tilului de campion! Un motiv obiectiv al ratarii este faptul ca a inceput concursul bolnav si l-a continuat asa fara sa stie ca problema este chiar mai serioasa, acasa descoperind ca el are viroza pulmonara! Totusi sunt si motive subiective, de atitudine, pe care Stefan le cunoaste foarte bine si care l-au impiedicat sa obtina un rezultat pe masura posibilitatilor lui. Nu-i nimic, asa cum Valentina si Dragos au obtinut rezultate mai bune la grupa de varsta nefavorabila, tot asa si Stefan poate sa aiba incredere pentru la anul.
O surpriza placuta a realizat-o mezina echipei Gabriela Nistor, F8 ani, sora Valentinei, obtinand o medalie de bronz la "dezlegari". Asteptam o surpriza din partea ei, dar la rapid si blitz si mai greu speram la dezlegari. Acum nu mai conteaza, bine ca a obtinut medalia. La anul, Gabriela are ganduri mari fiindca pastreaza grupa de varsta si scapa de fetele mai experimentate decat ea.
Nu trebuie uitati nici ceilalti petrolisti care, chiar daca nu au obtinut medalii, au reusit o clasare superioara fiind promovati in lotul national.Este vorba de Alin Florescu, B18 ani si Alexandru ChiruB16 ani care au ocupat locul 8 si respectiv 10 fiind astfel inclusi in lotul national. In schimb, Daniel Vezeteu cu locul 13 nu a mai reusit sa prinda lotul national. Daniel si Alin, alaturi de Dragos, formeaza insa o echipa B18 care tinteste o medalie ca si anul trecut.
Andrei Dragulin, la prima lui participare la Finala, a reusit un punctaj peste 50% ceea ce ii da incredere ca poate obtine rezultate si mai bune. Eu sunt convins de acest lucru fiindca este un baiat talentat, sarguincios si cuminte.
Alexandru Ciobanu, a obtinut acelasi procentaj ca si Andrei, dar el trebuie sa emita pretentii mai mari fiindca este la a doua participare la o finala de juniori. Ca si Andrei, este talentat si cuminte, dar un pic mai comod. Depinde de el ce vrea sa realizeze in sah.
Mihail Nistor, fratele Valentinei si al Gabrielei, are mari merite in obtinerea performantelor de catre surorile lui. Fara Mihail nici macar nu s-ar fi auzit de aceste fete ca sahiste! Il felicit pe el in egala masura ca si pe surori! Felul cum are grija de aceste doua fetite simpatice si talentate impresioneaza pe toata lumea cu care intra in contact.
MEMORIALUL "PAUL DIACONESCU 2010"-OPEN
ActualitateIn perioada 13.02 - 14.03.2010 va avea loc Memorialul "Paul Diaconescu 2010". Acesta va fi organizat de C.S.Petrolul Ploiesti in colaborare cu Asociatia Judeteana de sah Prahova si Directia Pentru Sport a Judetului Prahova. TURNEUL DE COPII SE VA DESFASURA IN NOUA SALA DE SAH, IAR TURNEUL PRINCIPAL ATAT IN SALA DE SAH CAT SI IN SALA DE MESE A CANTINEI CLUBULUI.
Precizare: In cele din urma, concursul a fost organizat doar de A.J.Sah Prahova la care a contribuit cu o parte din finantare si D.S.J. Prahova. C.S. Petrolul, care initial a fost organizatorul principal, s-a multumit sa puna la dispozitie doua sali de sah improvizate si atat!
PROSPECTUL CONCURSULUI
REZULTATE - Turneul principal
Album foto
In prima runda nu au fost imperecheati jucatorii: Chiru Alexandru, Corlatescu Gragos, Dragnea Marius, Frunza Alexandru, Prahoveanu Andrei, Sacuiu Alexandru, Harlea Cristian, Olariu Mihail, Pepene Ionut si Soare Flavius.
Nota: Am eliminat-o definitiv pe Stan Iulia (NC) si l-am introdus din prima runda pe Olariu Mihail (cat. I), refacand manual tot ce s-a jucat.
Pentru runda a 8-a nu a fost imperecheat Chiru Alexandru care nu poate veni la runda datorita obligatiilor scolare.
Pentru runda a 9-a nu au fost imperecheati urmatorii jucatori: Bejan Cristian, Botea Daniel, Coteata Ana-Maria, Frunza Alexandru si Marghidan Petre-Mihai.
REZULTATE - Turneul de copii
Album foto

La concursul de copii, au obtinut norme si categorii sportive urmatorii sahisti:
1. Tentu Valentina - C.S.Petrolul Ploiesti - o norma de categoria I si coeficientul necesar obtinerii normei;
2. Dragulin Andrei - C.S. Petrolul Ploiesti - categoria a II-a;
3. Ciobanu Alexandru - C.S. Petrolul Ploiesti - categoria a II-a;
4. Popescu Alin-Gabriel - C.S.Gambitul Damei Ploiesti - categoria a III-a.
Felicitari tuturor si succes in continuare!


Link
OLIMPIADA SCOLARA - LICEE - PRAHOVA
ActualitatePe data de 12.02.2010 s-a desfasurat, la Campina, Faza judeteana a Oimpiadei Scolare pentru elevii de liceu. Noua liceeni s-au intrecut in sistem elvetian pe perioada a 4 runde, ritmul de joc fiind de 15 min. KO/jucator. Dragos Corlatescu si Catalin Miroiu, terminand la egalitate, au facut un meci de baraj de doua partide blitz. A castigat Dragos cu 1,5-05 care s-a calificat pentru Faza Nationala a Olimpiadei. Mult succes Dragos!
OLIMPIADA SCOLARA - ELEVI Cls. 5-8- Prahova
ActualitatePe data de 12.02.2010 s-a desfasurat, la Scoala Sf. Vineri din Ploiesti, Faza judeteana a Olimpiadei Scolare pentru elevii de gimnaziu. Cinci baieti si cinci fete au jucat amestecati intr-o singura grupa sistem elvetian pe durata a 5 runde. Ritmul de joc a fost de 15 min./jucator. La sfarsit, s-au facut clasamente separate pentru baieti si fete.
La baieti, pe locul I a iesit Alexandru Chiru, legitimat la C.S. Petrolul (antrenor Pepene Gh.), iar la fete pe primul loc a iesit Didiliuc Dariana, legitimata la Conpet Ploiesti (Antrenor Anuta Laurentiu). Cei doi elevi au obtinut dreptul de a participa la Faza Nationala, care se va desfasura la Hunedoara in perioada 15-17.05.2010. Sa le uram mult succes!

CAMPIONATUL NATIONAL DE SAH-SENIORI/SENIOARE
ActualitateIn perioada 30.01-07.02.2010 s-a desfasurat, la OLANESTI, Campionatul National de Sah pentru seniori. De la C.S.Petrolul Ploiesti au participat juniorii Dragos Corlatescu (5 p, locul 49) si Stefan Manole (4p, locul 90). De la C.S.U. Ploiesti au participat la seniori: Dobre Claudiu (6p, locul 14), Voiteanu Gabriel (6p, locul 23), Baratosi Daniel (5,5p, locul 35) si Stanculescu Claudiu (5,5p, locul 38). La seniori au fost 145 concurenti. La senioare a participat Adoamnei Roxana (3,5p, locul 32, 40 concurente).
CLASAMENTE - C.N. SENIORI-SENIOARE
In paralel, a avut loc si un turneu pentru copii, CUPA MC' DONALDS, cuprinzand categoriile 8, 10, 12, 14 ani. De la C.S.Petrolul Ploiesti a participat Valentina Tentu, F10 ani, care a realizat 4p si s-a clasat pe locul 5 din 12 concurente. Rezultatul este acceptabil, desi putea obtine un loc pe podium daca nu ar fi gafat decisiv in pozitii mai bune. Oricum, concursul a fost foarte util inaintea Finalelor de copii si juniori care se vor disputa la Voineasa (7-17 aprilie 2010).
CLASAMENTE - CUPA MC' DONALDS
banner
Login
Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
GOOGLE
Shoutbox
You must login to post a message.

viagra sildenafil <a href="http://viagra
cefo.com/#">canada viagra</a> uk viagra viagra price

Search for the on-line pharmacy's license number, phone number <a href="http://quitbo
lt9.over-blog.com/
2018/7/making-use-
of-online-pharmacy
-for-medications-i
s-that-definitely-
risk-free-.ht

Every little thing has transformed substantially in the past couple of years. The <a href="http://canadi
anpharmacyextra.co
m/">consultant</a> growth of internet marketing and also

Every little thing has actually transformed substantially in the past couple of years. The <a href="http://canadi
anpharmacyextra.co
m/">canadianpharmacy
extra.com Canadian Online Pharmac

free viagra <a href="http://viagra
pfhze.com/#">buy cheap viagra</a> viagra oral cheap viagra online

Every little thing has changed significantly in the past few decades. The <a href="http://canadi
anpharmacyextra.co
m/">http://canadianp
harmacyextra.com Canadian Online Pharmacy | Trust

Everything has transformed dramatically in the past few decades. The <a href="http://canadi
anpharmacyextra.co
m/">Canadian Pharmacy CanadianPharmacyEx
tra.com Canadian Online Pharmacy |

where to buy viagra <a href="http://menedk
kr.com/#">get viagra</a> buy cheap viagra online pharmacy viagra

online pharmacies canada legitimate Thinking about that many American medical <a href="http://www.th
ecenterbdg.com/mem
bers/pyjamaflock02
/activity/64165/">ca
nadian pharmacy without pr

Every little thing has changed significantly in the past few years. The <a href="http://canadi
anpharmacyextra.co
m/">Canadian Online Pharmacies</a> growth of web marketing as well

11,578,561 unique visits